Αδαμάντιο Οδοντιατρικό Κέντρο

Ενώσαμε τις γνώσεις, την εμπειρία, το καλό μας όνομα και δημιουργήσαμε το Αδαμάντιο Οδοντιατρικό Κέντρο. Εδώ συναντηθήκαμε με πνεύμα συνεργασίας και θέσαμε ως στόχο τη δημιουργία ενός σύγχρονου κέντρου που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από αντίστοιχα μεγάλα ευρωπαϊκά κέντρα. Το καλό όνομα, η επιστημονική γνώση και η εμπειρία μας ενώθηκαν σε μια μεγάλη ομάδα, που λειτουργεί σε περιβάλλον φιλικό και στηρίζεται στην αλληλοβοήθεια και την αλληλοεξυπηρέτηση. Η συνεργασία των γενικών οδοντιάτρων με μια ομάδα καταρτισμένων ειδικών ολοκληρώνει τον κύκλο των προσδοκιών μας.

Είμαστε η πρώτη μεγάλη ομάδα οδοντιάτρων στην Κύπρο. Στόχος μας το όμορφο χαμόγελο στα χείλη του κάθε ασθενή μας. Δικαίωση μας η εμπιστοσύνη και η ικανοποίηση που νιώθει κοντά μας ο κάθε ασθενής.

Το κέντρο μας ξεχωρίζει για

  • Το άνετο και φιλικό περιβάλλον του
  • Τον πλήρη εξοπλισμό
  • Τους άνετους χώρους αναμονής και ιατρείων
  • Τον ιδιωτικό χώρο στάθμευσης
  • Την εξατομικευμένη φροντίδα για τον κάθε ασθενή μας
  • Το καλό μας όνομα

Η θεραπεία που θα σας προτείνουμε είναι υψηλού επιπέδου και τελευταίας τεχνολογίας. Η επιστημονική κατάρτιση οδοντίατρων και ειδικών σε συνδιασμό με την εμπειρία και τον εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας μπορούν να σας εγγυηθούν την καλύτερη δυνατή συνεργασία με τον γιατρό σας, που θα σας προτείνει το καταλληλότερο σχέδιο θεραπείας για το χαμόγελό σας. Τα στελέχη μας στο Αδαμάντιο φροντίζουν να ακολουθούν συστηματική συνεχιζόμενη επιμόρφωση, ώστε να διαθέτουν στο οπλοστάσιό τους τις τελευταίες εξελίξεις και βελτιώσεις στην οδοντιατρική πράξη.

Δύναμη πολλών ανθρώπων μαζί είναι το να δουλεύουν σαν ομάδα. Στο Αδαμάντιο η δύναμη της ομαδικής δουλειάς και της αλληλοβοήθειας και αλληλοεξυπηρέτησης μας έχουν βοηθήσει να προχωρήσουμε ακόμα πιο ψηλά. Τα μέλη της ομάδας μας λειτουργούν σε ένα φιλικό και φιλόξενο κλίμα που υποδέχεται τους ασθενείς μας ώστε να έρχονται και να φεύγουν με χαμόγελο στα χείλη.

Στο Αδαμάντιο οδοντιατρικό κέντρο σεβόμαστε τις ανάγκες του περιβάλλοντος και με γνώμονα την οικολογική μας συνείδηση έχουμε ενταχθεί και πιστοποιηθεί από τον EMAS.

Το όραμα μας

Η επιτυχής κάλυψη των αναγκών των ασθενών μας είναι το επίκεντρο του οράματος μας.  Στο Αδαμάντιο στόχος μας είναι η συνεχής αναβάθμιση της ποιότητας των θεραπειών μας και η διατήρηση του υψηλού επιπέδου υπηρεσιών που προσφέρουμε.  Για να διασφαλίσουμε την απόλυτη εμπιστοσύνη των ασθενών μας στις υπηρεσίες μας, το Αδαμάντιο έχει περάσει επιτυχώς πολλούς ενδελεχείς ελέγχους και επιθεωρήσεις από τους διεθνείς συνεργάτες μας.

Το Αδαμάντιο είναι διαπιστευμένο για την ποιότητα των οδοντιατρικών υπηρεσιών του με ISO 9001:2015 για εφαρμογή Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας για την Παροχή Οδοντιατρικών Υπηρεσιών από τον οργανισμό Swiss Approval, και με την διαπίστευση EMAS για Περιβαλλοντική Διαχείριση της Ευρωπαικής Επιτροπής.

[/cm

Η αποστολή μας

Η δια βίου μάθηση και η επαγγελματική εξέλιξη δεν σταματά ποτέ στο Αδαμάντιο Οδοντιατρικό Κέντρο. Δεν είναι μόνο απαίτηση αλλά είναι επίσης μέρος των βασικών μας πεποιθήσεων. Παραθέτοντας την φράση του Καναδού γιατρού, ιδρυτικού μέλους του γνωστού νοσοκομείου Johns Hopkins, Sir William Osler: “Ένας γιατρός είναι μαθητής μέχρι τον θάνατο του, αν αποτύχει να είναι μαθητής, ο γιατρός μέσα του παθαίνει.”

Το ανθρώπινο δυναμικό μας είναι που κάνει το Αδαμάντιο ένα από τα κορυφαία Οδοντιατρικά Κέντρα στην Κύπρο, μια θέση που είμαστε αποφασισμένοι να κρατήσουμε επενδύοντας στο ταλέντο μας. Η διεύρυνση της εμπειρίας μας, μας επιτρέπει να είμαστε πάντα ενημερωμένοι για τις τελευταίες μεθόδους και τις βέλτιστες πρακτικές στον κλάδο μας.

Η στοματική υγεία είναι ένας σημαντικός παράγοντας στην ευημερία και το στόμα είναι το παράθυρο στην υγεία του κάθε ανθρώπου.  Η αποστολή του Αδαμάντιου είναι να συμβουλεύει και να βοηθά στην φροντίδα της στοματικής και συνολικής υγείας των ασθενών μας και να συνεχίζει να χτίζει στην επιτυχία μας να προσφέρουμε πρώτης τάξης υπηρεσίες στην οδοντιατρική.