Δρ. Ελένη Παντελίδου

Χειρουργός Οδοντίατρος

Η Ελένη Παντελίδου αποφοίτησε από την Οδοντιατρική σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπστημίου Αθηνών το 1988. Από το 1988 εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα και το 2002 μετέφερε τις εργασίες της στο Αδαμάντιο Οδοντιατρικό Κέντρο.

Η Δρ. Παντελίδου ασκεί όλο το φάσμα της οδοντιατρικής έχοντας ιδιαίτερη εκπαίδευση στον μυοπροσωπικό πόνο και στην εμφυτευματολογία, την οποία ασκεί από το 1998. Έχει εκπαιδευτεί για τοποθέτηση εμφυτευμάτων στην Bicon στη Βοστώνη και στις πανεπιστημιακές κλινικές των πανεπιστημίων Wurzburg και Freiburg. Έχει παρακολουθήσει δύο μονοετή προγράμματα της γερμανικής ομοσπονδίας εμφυτευματολογίας (DGI/ DGZI) καθώς και το maxi course το οποίο οργανώνεται απο την αμερικανική ακαδημία εμφυτευματολογίας (AAID). Το 2008 γίνεται associated fellow στο AAID και το 2009 παίρνει τον τίτλο του master of science in oral surgery and implantology από το πανεπιστήμιο Κρεμς στην Αυστρία.

Η δρ. Παντελίδου έχει παρακολουθήσει πολλά τοπικά και διεθνή συνέδρια όσον αφορά τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα της εμφυτευματολογίας, της αισθητικής οδοντιατρκής και γενικής οδοντιατρικής. Είναι μέλος του οδοντιατρικού συλλόγου Λευκωσίας -Κερύνειας, της Εμφυτευματολογικής Εταιρείας Κύπρου, της Αμερικανικής Ακαδημίας Εμφυτευματολογίας (AAID) και της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Εμφυτευματολογίας (EAO).

Leave a Reply

Your email address will not be published.