Δρ. Κώστας Ιωάννου

Χειρουργός Οδοντίατρος

Γεννήθηκε στη Λευκωσία. Αποφοίτησε από το Grammar School. Μετά το πέρας των στρατιωτικών του υποχρεώσεων φοίτησε στην Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Ιασίου.

Εκπαιδεύτηκε στα εμφυτεύματα από την Friadent Γερμανίας. Κατέχει δίπλωμα στα Laser από την Αμερικάνικη Ακαδημία Οδοντιατρικών Laser(A.L.D.) και δίπλωμα της Γερμανικής Ομοσπονδίας Εμφυτευματολογίας (D.G.I) στην χειρουργική επι εμφυτευμάτων, όπως και δίπλωμα της ίδιας Ομοσπονδίας στην αισθητική προσθετική επί εμφυτευμάτων.

Από το 2011 διδάσκει στο Cyprus College στο τμήμα βοηθών οδοντιατρείου. Είναι συνεργάτης της Γερμανικής Ομοσπονδίας Εμφυτευματολογίας στην δια βιου εκπαίδευση για τα Οδοντικά Εμφυτεύματα, αντιπρόεδρος της επιστημονικής επιτροπής του Μεσογειακού Συνεδρίου Εμφυτευματολογίας από το 2001 και επιστημονικός συνεργάτης του Ελληνικού περιοδικού Αισθητική Οδοντιατρική. Είναι μέλος του Συμβουλίου του Παγκυπρίου Οδοντιατρικού Συλλόγου από το 2006 έως το 2012, μέλος της Αμερικανικής Ακαδημίας Οδοντικών Laser και μέλος του Συμβουλίου της Μεσογειακής Ομοσπονδίας Οδοντικών Εμφυτευμάτων.

Παρουσίασε εργασίες του, στα LASER και στα Εμφυτεύματα ,στο Παγκόσμιο Συνέδριο Εμφυτευματολογίας και στο Μεσογειακό Συνέδριο Εμφυτευματολογίας. Είναι επίσης από τα ιδρυτικά μέλη της Εμφυτευματολογικής εταιρείας Κύπρου, της Οδοντιατρικής Εταιρείας Κύπρου και της Μεσογειακής Ομοσπονδίας Οδοντικών Εμφυτευμάτων. Εργάστηκε σε δικό του ιατρείο μέχρι το 2004 από όπου και μετακινήθηκε στο Αδαμάντιο Οδοντιατρικό Κέντρο όπου και εργάζεται μέχρι σήμερα. Είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά.

Leave a Reply

Your email address will not be published.