Δρ. Νεόφυτος Δημητριάδης

Γναθοπροσωπικός Χειρουργός

Ο Δρ Νεόφυτος Δημητριάδης αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών ( DDS degree ) και στη συνέχεια μετέβη στις Η.Π.Α όπου συνέχισε τις σπουδές του στο Πανεπιστήμιο του Tufts στην Βοστόνη, όπου ολοκλήρωσε : MD (Doctor of Medicine degree) και την ειδικότητα της Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής. Επιπλέον ολοκλήρωσε με επιτυχία το Master of Science degree στο Πανεπιστήμιο του Tufts (Βοστόνη Η.Π.Α) καθώς και την εξειδίκευση του στην πλαστική χειρουργική προσώπου.

Ο Δρ Δημητριάδης εργάστηκε ως επίκουρος καθηγητής στο τμήμα Στοματικής και Γναθοπροσωπικης Χειρουργικής της κλινικής του Πανεπιστημίου του Tufts, τίτλο που διατηρεί μέχρι και σήμερα. Έχει επίσης διεξάγει σημαντικό ερευνητικό έργο στον τομέα της Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής, το οποίο έχει δημοσιευθεί σε αρκετά διεθνή ιατρικά περιοδικά. Υπήρξε κύριος ομιλητής σε πολλαπλά ιατρικά συνέδρια τόσο στην Αμερική όσο και Παγκόσμια.

Ο Δρ Δημητριάδης είναι διπλωματούχος του American Board of Oral and Maxillofacial Surgery , μέλος του American Association of Oral and Maxillofacial Surgeons και του Massachusetts Sleep Society, μέλος του International Association of Oral and Maxillofacial Surgeons και του American Academy of Cosmetic Medicine and surgery.

Τα κλινικά του ενδιαφέροντα περιλαμβάνουν : Χειρουργική στόματος, Ορθογναθική χειρουργική ,Τραύματα προσώπου και οφθαλμού, Οστικά ελλείματα, Οδοντικά Εμφυτεύματα, Οδοντογενείς Λοιμώξεις ,Όγκοι Στοματογναθοπροσωπικής χώρας, Διαταραχές της Κροταφογναθικής Άρθρωσης, Αποφρακτική Άπνοια του Ύπνου & Ροχαλητό, πλαστική χειρουργική προσώπου και κοσμητικές επεμβάσεις (ρινοπλαστική,βλεφαροπλαστική, ωτοπλαστική, facelift, botox, restylane, σχιστίες κ.τ.λ.).