Δρ. Χριστιάνα Κωνσταντίνου

Χειρουργός Οδοντίατρος

 

Η Χριστιάνα Κωνσταντίνου γεννήθηκε στην Λευκωσία. Αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 2004, και με την επιστροφή της στην Κύπρο ξεκίνησε την εργασία της στον ιδιωτικό τομέα στο Αδαμάντιο Οδοντιατρικό Κέντρο, όπου εργάζεται μέχρι και σήμερα.

Μετά το πέρας των σπουδών της παρακολούθησε μονοετές μεταπτυχιακό πρόγραμμα στην εμφυτευματολογία της γερμανικής ομοσπονδίας εμφυτευματολογίας (BDIZ).  Η Χριστιάνα πιστεύει ακράδαντα πως ο κάθε επαγγελματίας υγείας πρέπει να συνεχίζει να διδάσκεται μέχρι και την ημέρα που θα σταματήσει να ασκεί το λειτούργημα του.  Για τον λόγο αυτό παρακολουθεί ανελλειπώς Σεμινάρια, Συνέδρια στην Κύπρο και στο εξωτερικό για να είναι πάντα ενημερωμένη για τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα της Οδοντιατρικής. Το 2017 ξεκίνησε ακόμα ένα μονοετές μεταπτυχιακό πρόγραμμα στην εμφυτευματολογία, του Ινστιτούτου Μέριμνα στην Ελλάδα σε συνεργασία με το New York University στις ΗΠΑ.

Στο ιατρείο της ασκεί όλο το φάσμα της γενικής οδοντιατρικής καθώς και προσθετικές αποκατάστασεις επί εμφυτευμάτων.  Είναι μέλος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Λευκωσίας-Κερύνειας, του οποίου διετέλεσε μέλος του διοικητικού συμβουλίου για δύο τριετίες.

Leave a Reply

Your email address will not be published.