Δρ. Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου

Χειρουργός Οδοντίατρος

Ο Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου γεννήθηκε στον Πολύστυπο. Φοίτησε στο Απεήτειο Γυμνάσιο Αγρού και στο Β’ Λύκειο Κύκκου. Με το πέρας της στρατιωτικής του θητείας παρακολούθησε σπουδές στην Οδοντιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, λαμβάνοντας έτσι, το πτυχίο του Γενικού Χειρουργού Οδοντιάτρου, το 1998. Από τότε εργάζεται σε ιδιόκτητο οδοντιατρείο στην Κυπερούντα και από το 2012 συνεργάζεται (για κάποιες ώρες) με το Αδαμάντιο Οδοντιατρικό Κέντρο.

Πιστεύει ακράδαντα πως ο κάθε ένας μας, δικαιούται να διατηρεί αναλλοίωτο, ένα από τα πιο πολύτιμα αγαθά που χάρισε ο Θεός στον άνθρωπο, το ΧΑΜΟΓΕΛΟ!

Πρωταρχικό του μέλημα, αποτελεί η διατήρηση αυτού του αγαθού, αλλά και της γενικότερης Υγείας με τη σωστή θεραπευτική αγωγή ευρέως φάσματος, αλλά πολύ περισσότερο με ένα ορθότερο πρόγραμμα πρόληψης. Χρησιμοποιεί ανελλιπώς τη Μουσική, σε όλες ανεξαιρέτως τις θεραπείες του…

Είναι μέλος του Κοινοτικού Συμβουλίου Πολυστύπου, της Περιφερειακής Εταιρείας Αναπτύξεως Τροόδους, του Μουσικού Σχήματος «Ονειροδρόμοι», της Χορευτικής Ομάδας του Κ.Ν.Πολυστύπου, του Ομίλου Οινοφίλων Κύπρου και του Κυπριακού Συνδέσμου Μπάρτεντερς. Είναι επίσης Υπεύθυνος των Καλλιτεχνικών Εκδηλώσεων του Κ.Ν.Πολυστύπου.

Leave a Reply

Your email address will not be published.