Δρ. Κώστας Μακρής

Χειρουργός Οδοντίατρος

Ο Κώστας Μακρής γεννήθηκε στη Λευκωσία. Αποφοίτησε από το Γυμνάσιο Κύκκου Αρρένων. Μετά το πέρας των στρατιωτικών του υποχρεώσεων φοίτησε με υποτροφία στην Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Την αγάπη για την οδοντιατρική του την μετέδωσε ο πατέρας του, ο οποίος και την ασκούσε για πολλά χρόνια. Μετά το πέρας των σπουδών του εργάστηκε μαζί με τη σύζυγό του σε ιδιωτικό ιατρείο, και το 2004 μετέφερε τις εργασίες του στο Αδαμάντιο Οδοντιατρικό Κέντρο, του οποίου είναι ένα από τα ιδρυτικά στελέχη.

Είναι από τους πρώτους που πίστεψε και εφάρμοσε την χρήση ηλεκρονικού υπολογιστή στο ιατρείο του και συνέβαλε στη δημιουργία οδοντιατρικού προγράμματος. Ασχολείται με όλο το φάσμα της οδοντιατρικής, ιδιαίτερα δε με την προσθετική και με τα νέα συστήματα ψηφιακής οδοντιατρικής για κατασκευή άμεσων κεραμικών αποκαταστάσεων.

Ο Κώστας Μακρής ενημερώνεται συνεχώς για τις εξελίξεις της οδοντιατρικής επιστήμης παρακολουθώντας συνέδρια, τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό. Στον ελεύθερό του χρόνο ασχολείται με το σκάκι, μεταδίδοντας την αγάπη του αυτή σε μαθητές γυμνασίου, τους οποίους και διδάσκει.

Leave a Reply

Your email address will not be published.