Κεραμικές Ψηφιακές Αποκαταστάσεις

Το Cerec είναι μια εναλλακτική λύση στις κλασσικές προσθετικές αποκαταστάσεις. Οι αποκαταστάσεις με ψηφιακή τεχνολογία αποτελούν σήμερα ένα νέο τρόπο κατασκευής δοντιών χωρίς την παρεμβολή εργαστηρίου. Πιο συγκεκριμένα, σε περίπτωση ενός δοντιού με αρκετή οδοντική καταστροφή, το οποίο χρειάζεται μια στεφάνη ή ένα επένθετο σφράγισμα, αυτό μπορεί να κατασκευαστεί σε μια μέρα.

Μετά την απαραίτητη προετοιμασία του δοντιού, η εικόνα του δοντιού σαρώνεται με την κάμερα και ακολουθεί η κατασκευή με υψηλής τεχνολογίας μηχανήματα. Το δόντι μπορεί να είναι έτοιμο σε πολύ λίγο χρόνο, χωρίς εσείς να είστε αναγκασμένοι να περιμένετε στην οδοντιατρική καρέκλα. Μπορείτε άνετα να μείνετε στον ευχάριστο χώρο αναμονής μας, όπου διαθέτουμε εκτός των προγραμμάτων στην τηλεόραση και πρόσβαση σε WiFi internet, ώστε να μηδενίσουμε το χρόνο αναμονής σας. Είναι ιδανικό για άτομα με βαρυφορτωμένο καθημερινό πρόγραμμα και με υψηλές απαιτήσεις τόσο στην ποιότητα, όσο και στο αισθητικό αποτέλεσμα, ή ακόμα και για άτομα που δεν μπορούν να ανεχθούν εύκολα την λήψη κλασσικού αποτυπώματος στο στόμα.

Προσφέρεται για κατασκευή μεμονωμένων στεφανών, εκτεταμένων οδοντιατρικών σφραγισμάτων (ένθετα, επένθετα), καθώς και για μικρές γέφυρες τριών δοντιών. Παράλληλα, μπορεί να συνδιαστεί μαζί με τρισδιάστατες διαγνωστικές απείκονίσεις, για κατασκευή υψηλής ακρίβειας χειρουργικών ναρθήκων για τοποθέτηση και ιδανική προσθετική αποκατάστηση οδοντικών εμφυτευμάτων.